1.Ferskrøget laks med asparges, røræg, spinat og flütes.
Sprængt andebryst med årstidens grøntsager, pommes rissoles og urtesauce.
Nøddekurv med is og friske frugter.
Kr. 298,-


2. Meunierestegt Issing med rejer, champignon, hummersauce og flütes.
Rosastegt kalvefilet med friske grøntsager, pommes risoles og rødvinssauce.
Hjemmelavet islagkage med hindbærsauce.
Kr. 308,-

3. Røget ørred med urtedressing og flütes.
Sødmælkskalveculotte med årstidens grøntsager.
Chokoladefondans
Kr. 278,-

4. Flødelegeret urtesuppe med flütes.
Rosastegt oksefilet med friske grøntsager.
Brownies med hjemmesyltede frugter og rørt is.

Kr. 308,-

5. Fisketallerken med flütes.
Oksemørbrad med køkkenets specielle garniture.
Fragilité med hjemmelavet is på coulis.
Kr. 358,-

6. Røget laks med marinerede urter, basilikumcreme og flütes.
Dyrenoisetter med salat apex, pommes risoles og grøntsager.
Hjemmelavet isroulade med marcipan, nougat og friske frugter.
Kr. 358,-


7. Dampet fisk med rejer, asparges og flütes.
Oksesteg med friske grøntsager.
Fløderand med kirsebærsauce.
Kr. 248,-

8. Tarteletter med høns i asparges.
Svinekam med rødkål, svesker, brunede kartofler eller med grøntsager.
Hjemmelavet is med frugtsauce.
Kr. 178,-

(Min. 10 couverter)

Diner Transportable


Husk vi leverer lige den menu du ønsker. Se vores menuforslag her på hjemmesiden, mail eller ring, så finder vi sammen den menu du gerne vil serverer for dine gæster.

Dobbeltværelse


Bad på gangen Inkl. morgenmad

kr. 480,-