Ud af huset

Her kan du sammensætte din helt egen menu, til enhver festlig begivenhed.
Så bliver middagen helt unik efter din egen smag.

 

Forretter

- Alle forretter serveres med hjemmebagt brød.

RejecocktailDKK 59,-
Kold laks med rejer og aspargesDKK 59,-
Tappas tallerken, 3 slagsDKK 89,-
Ferskrøget laks med røræg og spinatDKK 59,-
Hjemmelavet lakseroulade med rejerDKK 59,-
Tarteletter med høns i asparges, 3 pr persDKK 49,-
Klarsuppe med bollerDKK 52,-
Flødelegeret urtesupperDKK 59,-
Dampet fisk med rejer og aspargesDKK 59,-

 

Hovedretter

Gammeldags oksesteg med sovs, kartofler, 3 slags
grøntsager, surt og sødt
DKK 148,-
Kalvesteg med sovs, kartofler og årstidens grøntsager,
4 slags
DKK 148,-
Kalvesteg stegt som vildt, surt, sødt, waldorfsalat,
svampe, bønner med løg og bacon, sovs og kartofler
DKK 148,-
Rosa stegt oksefilet med rissoles, rødvinssovs, svampe,
broccoli og ristede gulerødder
DKK 178,-
Oksetournedos med 4 slags grøntsager, rissoles og
rødvinssovs
DKK 198,-
Kogt oksekød med 2 slags grøntsager, peberrodssovs
og rissoles
DKK 135,-
Svinekam med rødkål, 2 slags grøntsager, sovs og
kartofler
DKK 98,-
Skinkeschnitzel(350g), brasede kartofler, smørsovs,
ærter og wienergarniture
DKK 148,-

 

Desserter

Hjemmelavet is med jordbærsovsDKK 40,-
Hjemmelavet islagkage med hindbærsovsDKK 48,-
Fløderand med kirsebærsovsDKK 38,-
CitronfromageDKK 38,-
Friskefrugter med rørt isDKK 47,-
Dessert tallerken med frugt, fromage, 2 slags kage
og is med fragilitet
DKK 89,-

 

min 10 couv

Dagens Middag


 

Mandag d. 21.8

Frikadeller

 

Tirsdag d. 22.8

Carrygullasch

 

Onsdag d. 23.8

Ribbensteg

 

Torsdag d. 24.8

Græsk farsbrød

 

Fredag d. 25.8

Spareribs

 

Lørdag d. 26.8

Schnitzel

 

Hver søndag

Gammeldags flæskesteg m/rødkål


Mandag d. 28.8

Skrædderduelse

 

 

Serveres fra kl. 12 til 20

 

Hver dag: kr. 58,-

- ud af huset:

kr. 63,-