Ud af huset

Her kan du sammensætte din helt egen menu, til enhver festlig begivenhed.
Så bliver middagen helt unik efter din egen smag.

 

Forretter

- Alle forretter serveres med hjemmebagt brød.

RejecocktailDKK 59,-
Kold laks med rejer og aspargesDKK 59,-
Tappas tallerken, 3 slagsDKK 89,-
Ferskrøget laks med røræg og spinatDKK 59,-
Hjemmelavet lakseroulade med rejerDKK 59,-
Tarteletter med høns i asparges, 3 pr persDKK 49,-
Klarsuppe med bollerDKK 52,-
Flødelegeret urtesupperDKK 59,-
Dampet fisk med rejer og aspargesDKK 59,-

 

Hovedretter

Gammeldags oksesteg med sovs, kartofler, 3 slags
grøntsager, surt og sødt
DKK 148,-
Kalvesteg med sovs, kartofler og årstidens grøntsager,
4 slags
DKK 148,-
Kalvesteg stegt som vildt, surt, sødt, waldorfsalat,
svampe, bønner med løg og bacon, sovs og kartofler
DKK 148,-
Rosa stegt oksefilet med rissoles, rødvinssovs, svampe,
broccoli og ristede gulerødder
DKK 178,-
Oksetournedos med 4 slags grøntsager, rissoles og
rødvinssovs
DKK 198,-
Kogt oksekød med 2 slags grøntsager, peberrodssovs
og rissoles
DKK 135,-
Svinekam med rødkål, 2 slags grøntsager, sovs og
kartofler
DKK 98,-
Skinkeschnitzel(350g), brasede kartofler, smørsovs,
ærter og wienergarniture
DKK 148,-

 

Desserter

Hjemmelavet is med jordbærsovsDKK 40,-
Hjemmelavet islagkage med hindbærsovsDKK 48,-
Fløderand med kirsebærsovsDKK 38,-
CitronfromageDKK 38,-
Friskefrugter med rørt isDKK 47,-
Dessert tallerken med frugt, fromage, 2 slags kage
og is med fragilitet
DKK 89,-

 

min 10 couv

Dagens Middag


 

Mandag d. 16.10

Medister m/stuvet blomkål

 

Tirsdag d.17.10

Skrædderduelse

 

Onsdag d. 18.10

Spareribs

 

Torsdag d. 19.10

Frikadeller

 

Fredag d. 20.10

½ kylling m/surt

 

Lørdag d. 21.10

Dansk bøf m/løg

 

Hver søndag

Gammeldags flæskesteg m/rødkål


Mandag d. 23.10

Boller i carry

 

 

 

Serveres fra kl. 12 til 20

 

Hver dag: kr. 58,-

- ud af huset:

kr. 63,-