Menu forslag

(Min. 10 kuverter)

1. Ferskrøget laks med asparges, røræg, spinat og flütes.
Sprængt andebryst med årstidens grøntsager, pommes rissoles og urtesauce.
Nøddekurv med is og friske frugter.

328,-

2. Meunierestegt Issing med rejer, champignon, hummersauce og flütes.
Rosastegt kalvefilet med friske grøntsager, pommes risoles og rødvinssauce.
Hjemmelavet islagkage med hindbærsauce.

328,-

3. Røget ørred med urtedressing og flütes.
Sødmælkskalveculotte med årstidens grøntsager.
Chokoladefondans (Blødende chokoladekage)

298,-

4. Flødelegeret urtesuppe med flütes.
Rosastegt oksefilet med friske grøntsager.
Brownies med hjemmesyltede frugter og rørt is.

318,-

5. Fisketallerken med flütes.
Oksemørbrad med køkkenets specielle garniture.
Fragilité med hjemmelavet is på coulis.

358,- (Dagspris kan variere)

6. Røget laks med marinerede urter, basilikumcreme og flütes.
Dyrenoisetter med salat apex, pommes risoles og grøntsager.
Hjemmelavet isroulade med marcipan, nougat og friske frugter.

358,- (Dagspris kan variere)

7. Dampet fisk med rejer, asparges og flütes.
Oksesteg med friske grøntsager.
Fløderand med kirsebærsauce.

278,-

8. Tarteletter med høns i asparges.
Svinekam med rødkål, svesker, brunede kartofler eller med grøntsager.
Hjemmelavet is med frugtsauce.

208,-

Overnatning i dobbeltværelse
Bad og toilet på gangen

Pris: 575 kr. pr overnatning