Menu forslag

(Min. 10 kuverter)

1. Ferskrøget laks med asparges, røræg, spinat og flütes.Sprængt andebryst med årstidens grøntsager, pommes rissoles og urtesauce.Nøddekurv med is og friske frugter.

348,-

2. Meunierestegt Issing med rejer, champignon, hummersauce og flütes.Rosastegt kalvefilet med friske grøntsager, pommes risoles og rødvinssauce.Hjemmelavet islagkage med hindbærsauce.

348,-

3. Røget ørred med urtedressing og flütes.Sødmælkskalveculotte med årstidens grøntsager.Chokoladefondans (Blødende chokoladekage)

328,-

4. Flødelegeret urtesuppe med flütes.Rosastegt oksefilet med friske grøntsager.Brownies med hjemmesyltede frugter og rørt is.

338,-

5. Fisketallerken med flütes.Oksemørbrad med køkkenets specielle garniture.Fragilité med hjemmelavet is på coulis.

398,- (Dagspris kan variere)

6. Røget laks med marinerede urter, basilikumcreme og flütes.Dyrenoisetter med salat apex, pommes risoles og grøntsager.Hjemmelavet isroulade med marcipan, nougat og friske frugter.

398,- (Dagspris kan variere)

7. Dampet fisk med rejer, asparges og flütes. Kalvesteg med friske grøntsager.Fløderand med kirsebærsauce.

328,-

8. Tarteletter med høns i asparges.Svinekam med rødkål, svesker, brunede kartofler eller med grøntsager.Hjemmelavet is med frugtsauce.

238,-

Overnatning i dobbeltværelse
Bad og toilet på gangen

Pris: 595 kr. pr overnatning